15 Aralık 2014 Pazartesi

Kapı Önü Gazetelik

Ha ha haaa, bazen beklemek gerçekten iyi oluyor:)) Neden güldüm, çünkü keyiflendim. Neden keyifliyim, çünkü içime sindi. Ne sindi?  Tamam tamam, işin özüne geliyorum,  karşınızda kapı önü gazetelik çalışmam.


Yaklaşık bir yıldır dolapta bekliyor. Arada alıp bakıyorum elimden çıksın diye, içime sinmiyor düşündüklerim, kaldırıyorum yerine.


Demek ki neymiş, zamanı gelmedikçe olmuyormuş, zorlamanın da anlamı yokmuş. 


Hoşuma gitti ya, bir sürü resim çekmişim. Önden, yandan, yakından, her yerini göstereceğim size de:)) 


E hadi ne oldu da coştun diyecek olursanız anlatayım biraz. Cumartesi benim sukulentlere biraz toprak ilave edecektim. İşte tam o anda, bulduuuum dedim. Ne alakası var toprakla demeyin çünkü herşeyin başı o. Hani şu yanlarda görünen yosun gibi yapı var ya kabarık kabarık, onlar nasıl oldu dersiniz. Yaaa, az sonra....:))))


Efendim önce zemini hazırladım, ön yüze tuğla görüntüsü verdim sonra aldım rölyefimi, içine de biraz toprak karıştırıverdim ve bastım objenin üzerine. İstediğim pütürü yakaladım, biraz da dokuladım, işin büyüğü bitti. 


Stencılla yazımı ve desenimi bastım, fırça ile gölgelendirmeleri yaptım, kuruyunca vernikledim. Son nokta, nikah şekerlerinden kalan bu cici çiçekleri üzerine yapıştırdım ve eşimden hemen asmasını rica ettim. 


Neden mi? :)))))

Hepimiz için coşkusu bol bir hafta olsun.




30 yorum:

  1. İnanılmaz güzel bir çalışma olmuş.. Harikasınız.. ellerinize sağlık,güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler amigurimi aşkına :))

      Sil
  2. gerçekten dokular harika,tuğlalar çok güzel ve çok doğal durmuş.
    yapmışsın yapacağını,aşmışsın yine kendini...
    rölyef doku muhteşem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili basi, arada vakit bulunca detaylı işlerle uğraşabiliyorum, bu da sonuca yansıyor. güzel yorumun için çok teşekkürler :))

      Sil
  3. Nefis, nefis ötesi, sanat eseri olmuş bu Molacığım, ellerine sağlık. hep söylüyorum arkadaşım hem yeteneklisin hem de zevkli :) öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın ya, ne güzel yazmışsın, nasıl da gururlanıyor insan yaptığıyla. teşekkürler arkadaşım sımsıcak düşüncelerin için:))

      Sil
  4. Mola hani bir laf vardır ya "hazır haltetmiş" diye:) işte aynen o hesap muhteşem ötesi olmuş bu..
    emeğine sağlık,
    iyi günlerde zevkle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni de neymiş sebuş, eskici gibi olduk yeniyi unuttuk valla :))) beğenmene sevindim canım, çok teşekkürler.

      Sil
  5. Çok neşeli :) Düşünsene kapıya geliyor birisi, misal evin beyi, sinirleri bozuk ama, birden bu güzelliği görüyor ve başlıyor gülmeye, gülümsemeye değil gülmeye, çünkü çoook neşeli bu gazetelik, ben bayıldım valla ;) Sen hiiiç acele etme kuzum, bırak demlensin objelerin dolaplarda, öperim çok çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemek lazım etkisini:))) demli çay gibi lezzetli oluyor değil mi bekleyince. bende böyle zaten canısı, ahşap objeler yıllandıktan sonra kullanılıyor, alıp alıp koyuyorum vakti gelince çıkıyor meydana. şu hobi marketlere girince, alışverişteki gözü dönmüşlük var ya:))) ben de öptüm kocaman gönlü güzel arkadaşım.

      Sil
  6. :)) Bir de sarı ve uzun bir saç örgüsü sarksaymış; Rapunzel' in evi olmuş diyecektim.

    Olsun bu haliyle de bir masalın içinden kaçmış gibi; içine eğilip baksan Pamuk prensesin cücelerini görecekmişim gibi hissettirdi bana bu gazetelik ya da "size gazetelik" "bana masallara açılan sihirli kapı " :D
    Ellerinize sağlık; bu yaşta neler düşündürttü bana yahu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düşünün tabi, ben de sizin bu dünyanıza bayılıyorum ya... yoksa yaş tavşan, ruh kaplumbağa:)) arada ruhuma aldanıp coşarsam, belim tutulunca ya da yakın gözlüğümü takınca, yaş diyor ki, hooop, beni unutma:))) dengede kaldıkları sürece ikisini de seviyorum. ahşap sıcaktır, yumuşak başlıdır. üzerinde oynamaya, hayal kurmaya, kurulan hayalleri şekillendirmeye izin verir. size de bu sıcaklığı geçirip masallara gitmenizi sağladıysa ne mutlu bana. kucak dolusu sevgiler

      Sil
  7. Sevgili Mola, nutkum tutuldu... Bu ne harika bir şey, bayıldım. Duvara tırmanıp içine bakasım geldi:) Ellerine sağlık. Ben de sana katılıyorum, hiçbir şey zamanı gelmeden olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ben buna bir de merdiven koysaydım iyiymiş:)) çok teşekkürler ablacım, ilham efendi gelmeden bu işler çıkmıyor gerçekten:)) öpüyorum kocaman.

      Sil
  8. Hani birşey yap ve ben beğenmeyeyim,bu nedir Allah aşkına... Ne desem az kalacak,yok bir de buna gazete falan da konmaz,geç karşısına seyret olmuş bu :) şahanesin şahanee... Sevgilerimi de göndereyim,görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok tatlısın cansanat, koca bir gülümseme oturttun yüzüme:))) çoook teşekkürler, ben de kucak dolusu sevgilerimi bırakıyorum...

      Sil
  9. süper bir çalışma olmuş, bayıldım, izninle bu fikri kullanmak isterim, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler sevgili noblesse. elbette kullanabilirsin, çok da sevinirim, hatta yapınca bizimle de paylaş olur mu:)) sevgiler

      Sil
  10. Hem çok sade, hem çok şık, zarif. Ben güzelim diye bağırmıyor ama insanın baktıkça bakası geliyor. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel sözler böyle, çok keyiflendim:)) teşekkürler renkli design.

      Sil
  11. ya harika olmuş dokular çok gerçekçi çok çok beğendim ellerine sağlık marifetli arkadaşım.

    YanıtlaSil
  12. Kendimi eski bir sarayın surlarındaki kapıda hissettim, o surlardan sarkan çiçekler sanki saray bahçesinin muhteşemliğinin de habercisi gibi. Ne diyeyim canım sana, benim gibi realist bir kadına bile böyle duygular yaşattın ya "Helal olsun karrrrrdeşimmmm sana :)))" Yüreğine, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ne güzel, gerçekten böyle hissettiysen yaptığım işin bana verdiği keyif katlandı da katlandı:))) hani o bahsettiğin realistlik var ya, işte ben de tam bu sebeple yapıyorum çalışmalarımı. geçmiş iş hayatının ve günlük yaşamın getirdiği sorumlulukların üzerimde bıraktığı katı yapı ahşapta yumuşuyor, başka bir şekil alıyor. bilmem anlatabildim mi arrrkadaşıııım:)))) mucccck.

      Sil
  13. oooffffff bu neee:) muhteşem, ben o surları aşıp gelsem sırtlansam şunu, eve taşısam:) çok çok çok güzel, ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aşk olsun emel, sen gel yeter ki, ben seni hiç yormadan veririm zaten:))

      Sil
  14. Muhteşem, harika,enfes.....
    Ay ne yazacağımı şaşırdım yaaa, gerçekten molacım süper olmuş. Rölyefle yaptığın şeye bayıldım, fikir şahane gerçekten. :))
    Temiz, düzgün, özenli bir çalışma görünce zaten senin yaptığını anlıyorum artık, ellerine fikrine emeklerine sağlık canım, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay güzel arkadaşım benim, güzel bakıp güzel gören arkadaşım, teşekkürler canımın içi:))) ben de kocamaaaan öpüyorum seni.

      Sil
  15. benimde içime sindi :))
    gerçekten çok hoş olmuş bayıldım

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...