9 Şubat 2015 Pazartesi

Tatil Bitti

Uzunca bir aradan sonra ne güzel tekrar merhaba diyebilmek. Sınavlardı, tatildi derken hepsi geride kaldı ve nihayet oturabildim bilgisayarın başına. Malum yazı yazmak zaman istiyor. Arada kısa yoldan facebook ve instagram hesaplarımı gezebildim ama bloğa uğrayamadım. Tatil olunca aman kuzucuklar dinlensin, derslerden boğuldular değişiklik olsun derdiyle çeşitli aktiviteler planlandığı için koşuşturmacası bol oluyor bu günlerin. Fırsattan istifade kar diye başımın etini yiyen kızıma kar gösterebilmek için Kartepe yolunu tuttuk. Gönlü oldu sonunda, benim için nasıl olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)) Çocuklar için katlanılıyor, yeter ki mutlu olsunlar. Arada Sapanca'ya da indik, orası tam benlik işte. Bol bol yürüdük, temiz hava aldık. İstanbul gürültüsünden sonra huzur verdi.


Dağda durum bu, peki ben neredeyim? Tabiki sıcak kahvemle camın arkasında izlemedeyim. Çıkar mıyım hiç dışarı :))


Oh güzelim güneş varken yararlanmak lazım. Missss....


Peki bu ne şimdi? Eli alışan insanın boş duramamak gibi bir huyu olunca, gittiği yere de taşıma huyu çıkıyor zamanla. 


Fena mı canım, bu tepsi de aradan çıkıverdi işte. Merak eden olursa stencılla çalıştım.


Evdeki kısa vakitleri de değerlendirdim. Aklımda olan çamaşır sepetimi boyadım,


canım arkadaşım Bahar'ın hediyesi çerçevelerimin içine desenlerini koydum,


ve de bol bol hamur işi yaptım. Sitedeki kızlar soğuk diye evlerde toplanınca, atıştırmayı da sevince, aman yesin canlar diyerek mutfakla aramdaki bağı aşka çevirdim:))) Tarifleri ara ara sizinle de paylaşırım ama bugünlük bu kadar yeter. Sevgiyle ve sağlıkla kalın.








17 yorum:

  1. Marifetli arkadaşımın ellerine sağlık, o stencilde renkleri karıştırmadan nasıl düzenli boyamışsın vallahi bravo:) Çocuklar için can bile verilir molam dimi, herşeye katlanılıyormuş sahiden:) Hoşgelsin, sefalar getirdin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum canım, çok haklısın herşey onlar için :)) Bu arada mor yapraklı bitkinin latincesini bulabildim, Tradescantia pallida. Türkçesini de bulursam yazarım canısı. Sevgiler...

      Sil
  2. Anlaşılan karşımızda güzel bir tatil yapmış Mola var. Allah içine sindirsin, Molacım. Boş da durmamışsın, ellerine sağlık:) Son fotoğraf beni benden aldı:))) Tarifini verecek misin? Sevgiyle kal<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kar dışında evet ablacım:)) Tarifi elbette veririm, ben de sevgilerimi yolluyorum İzmir'e...

      Sil
  3. bu çok temalı postun detaylarını da görmek isterdim şahsen:) gerek o çiçek görünümlü enfes unlu mamülün tarifi, gerek o stencıl çalışmış olduğun şaheserin ve gerekse tatil detaylarını dinlemek isterdim..
    ellerine sağlık molacım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebuşum kısmetse birgün buluşur, tanışır, bol bol anlatırız karşılıklı:)) Tarif kolay, bir postta paylaşırım hallolur ama sohbet burada kısıtlı be güzelim. İnşallah bir gün diyelim:))

      Sil
    2. inşallah neden olmasın!

      Sil
  4. Arkadaşım tatil yaramış sana, hoş geldin. Stencıl demeseydin hazır transfer zannetmiştim deseni, ne güzel de çalışmışsın renkler bir harika :)) bu hamur işini facete paylaştığında bayılmıştım, sanat eseri olmuş resmen. Ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum canım, tatil yaradı yaradı hem de öyle yaradı ki aldım kiloları oturdum. Evde olunca yapılan hamurişleri neden en çok bana yarar ki:))) Deseni görenler de hazır transfer sanınca stencıl diye özellikle belirttim arkadaşım zira 11 ayrı renk kullanarak çalıştım. Beğenmene sevindim. Kucak dolusu sevgiler...

      Sil
  5. Nasıl güzellikler bunlar böyle molacım, bayıldım. O tepsinin stencil olduğuna inanmak çok zor, ne kadar muntazam yapmışsın tablo gibi olmuş bayıldım :)) Tatil yaramış arkadaşıma :))
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler arkadaşım, arada deli işi geliyorlar bana sağdan soldan, oturup uğraşıyorum işte:)) Öptüm kocaman

      Sil
  6. Ah canım ne güzel bir tatil olmuş böyle o tepsideki stencıl çalışman harika olmuş asla yapamayacağım bir temizlikte, çerçeveler de çok güzel, doğadan kareler imrendirdi beni en güneyde kara hasret biri olarak, ya o hamur işi aman ne o öyle elimi uzatıp bir parça yürütsem dedim.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın, karsız bir tatil tercih ederdim ama kızım için böylesi oldu:)) Ayrıca kendine haksızlık etme sen de çok güzel çalışıyorsun, ve canının istediği hamur işi olsun arkadaşım, paylaşırım bir postta sen de yaparsın:))

      Sil
  7. Bu benim postlarıma benzermiş molacım, neye yorum yazacağımı şaşırdım valla :)
    Tatiliniz süper bi kere, görüntüler nefis :) Tekrarı nasip olsun, sana bana, dileyene :)
    O tepsiye ayrı bayıldım, çok güzel renk tonları, ellerine sağlık canım, çerçevelerin içine koyduğun şablonlar harika bir fikir ;)
    O son kare beni benden aldı yalnız, facede de gördüm ama tam bilemedim, şokellalı bişey miydi? Yazsana bir ara tarifini, gerçi böyle seninki gibi güzel beceremem ama deneriz şekerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha haaa, doğru valla, seninkiler gibi oldu. Böylece senin postlarına yorum yazmak nasıl bir duygu anlamışsındır:))) Sanırım bir sonraki post bu tarifi içerecek Esencim, nutella kullandım, detaylarını veririm yaparsın canım. Ayrıca çook daha güzeli çıkar senin elinden çünkü Ali Deniz Şefim mutfaktayken sırtın yere gelmez:)))

      Sil
  8. Bu soğuğu bende sevemiyorum yahu gitsin artık bahar gelsin şöyle cıvıl cıvıl rengarenk olsun artık her yer :)
    Çalışmalar yine harika ellerine sağlık canım. Şu senin nutellalı tatlıyı deneyeceğim de bir fırsat bulamadım. Paylaşırım sonucu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet bence de gitsin :)) hadi bakalım tarifi yolda, ilk fırsatta dene canım. sonucu bekliyorum. kucak dolusu sevgiler:))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...