27 Kasım 2014 Perşembe

Mutfak Panosu

Günaydııııın, mutlu sabahlar. Bakın bu hafta ikinci yayını yapıyorum:))


Son zamanlardaki yoğunluğumu, bir türlü fırsat bulup oturamadığımı anlatıp duruyorum ya kısaca detay vereyim. Kardeşimin tayini çıktı. Ona ev bulma, yerleştirme ve bilirsiniz diğer angarya işler için sürekli şehir dışı yapıp durdum. Bu arada 10 günde 27 obje çalışarak, ki geceler çok kıymetliydi, dağıldım. Ve sizleri yakın görüp sızlandım durdum. Yaptıklarım arasında bir yaşgünü siparişi olan bu karatahta mutfak panosu da vardı. Bir önceki karatahta tepsimi görmeyenler buraya tık tık. Ahşap sepetini de daha önce yapmıştım. O da burada.


İşte bu koşuşturmacada uykusuz kaldım, gözüm şişti ki muhtemel zımpara sırasında toz kaçtı, pelte gibi oldum amaaaaaa, 


böyle tatlı, böyle güzel, böyle mutluluk dolu resimler geldikçe hiç bir şey kalmadı üzerimde. Yani bitti gitti yorgunluklar. Yerini kocaman bir keyif aldı. Sevgi mesajlarıyla doldursunlar panolarını ve yüzlerinden o güzel gülümseme hiç eksik olmasın bu tatlı çiftin:)))



22 yorum:

  1. öncelikle geçmişler olsun mola!
    mutfak panosuna gelince tam yemelik olmuş:) güle güle kullansınlar, bu harika poz ile de sana çok güzel bir hediye vermişler:) ne mutlu sana,
    öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürle sebuş, gerçekten böyle geri dönüşler motivasyon kaynağı, aldığım mesajlar ve resimler ziyadesiyle yaptığım işe bağlıyor beni:))

      Sil
  2. Sevgili Mola, göz deyince ben de akan sular duruyor. Babacım genç yaşlarda görmesini yttirmiş. Sekiz ameliyattan sonra sadece bir gözünde % 30 görme sağlandı. Kardeşim lensten mikrop kaptı ve kornea nakli yapıldı. Ne olur dikkatli ol ve gözlük kullan.Yüreğimi sızlattın. Önce geçmiş olsun sora ellerine sağlık...O kareleri nasıl yaptığını açıklarsan sevinirim. Gözlerinden öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ablacım çok şükür önemli birşey yok, içini ferah tut şimdi gayet iyi durumda. gözlükle en son labotatuarlarda çalışıyordum ve şimdi takabildiğim tek gözlük yakın gözlüğü:))) kareleri stencıl dediğimiz şablonla çalıştım. desen desen stencıllar benim hastalığım, bu sebeple çalışmalarımda bolca bu şablonları kullandığımı görürsün. hobi marketlerde rahatlıkla bulursun, Kemeraltında Craftsy var bildiğim kadarıyla ya da internetten meyra hobi' ye sipariş verebilirsin. aklıma ilk gelenler:)) ben de öpüyorum

      Sil
    2. Teşekkür ederim, sevgili Mola <3

      Sil
    3. rica ederim ablacım :)

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun ,aman kendinize dikkat edin.Yapılanların beğenilmesi en güzel hediye ne güzel poz vermişler.Ellerine,emeğine sağlık.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, gerçekten en büyük mutluluk bu, iyi dilekleriniz için çok teşekkürler Mehtap Hanımcım:))

      Sil
  4. Eski bloger gerı dondu:) yenı yıl etkınlıme beklıyorum sızı

    YanıtlaSil
  5. Takım olarak çok güzeller.ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun canım, kardeşinin tayinide hayırlı olsun. Mutfak takımın çok güzel olmuş, mutlulukları da keyfine katmer :))) Sevgilerle Mola cığım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım ve çok haklısın keyfim katmerlendi:))) öpüyorum çok.

      Sil
  7. geçmiş olsun çok güzel olmuş çok beğendim bu aralar bende aynı objeden çok çalıştım yayınlanmayı bekliyor kara tahta olarak çalışmanı görünce çok hoşuma gitti ellerinize sağlık sevgiler...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler sevgili ahşap zamanı, merakla bekliyorum yayınlarınızı, eminim her biri ayrı güzelliktedir:))

      Sil
  8. Bu kara tahtalara bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Canım bu da harika olmuş, güle güle kullanılsın. Sana da kolaylıklar diliyorum bu koşturmacada, öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim, ben de kocamaaaan öptüm:)))

      Sil
  10. Woow çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Hemen takibe aldım görünce. Ben de bloğuma bekliyorum sizi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sevgili Gülşah, hemen geliyorum:)))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...