23 Eylül 2014 Salı

Güller Sizin İçin


Ben geldiiiiim :)) Aslında okullar açılmadan önce yuvaya döndüm ancak yoğunluktan sıyrılamadım. Defalarca size güzel bir merhaba demek için oturdum bilgisayarın başına ama bir türlü içime sindiremedim kavuşmanın ilk resmini. Geçen hafta, hani hayatta büyük anlam taşıyan insanlar vardır da hangi kelimeyi seçersen seç onu ifade etmeye yetmez, işte benim için de Kadriye Hoca da onlardan biridir ki, bir videosunu gördüm, tamam dedim, nefis olur.... Şahane bir one stroke çalışması yapmış, her zaman olduğu gibi :)) Bir özendim ki anlatamam. Ben de size kendi ellerimden çıkan gülleri vermek istedim merhaba derken.
Sonra başladım çalışmaya. İlk örnek, sonra bir telefon Kadriye Hocaya, yorum alma faslı. Sonra gelsin videolar, örnek çizimler vs. Ardından 2. çalışma, hoop yolladım yine yorum almak için. Doğru yönlendirilmem gerekir ve en doğru kaynak malesef çok uzakta. Olsun kafaya koydum, size gül vereceğim ya...
Hafta sonu fırsat buldukça çalışmaları izledim ve bugün size bir kucak gülle MERHABA diyorum. Dünya kadar hatam olduğuna eminim ama siz zaten gönlümden geçeni anlamış ve onları görmezsiniz bile diye düşünüyorum. 
Tatil bitti, çalışma zamanı, artık daha sık görüşmek üzere, sevgiyle kalın...


16 yorum:

  1. Hoş geldin ve harika geldin. Ellerine sağlık, devamını bekliyoruz efendim :)

    YanıtlaSil
  2. Hooop aynı gün girivermişis bu dünyaya:))Ben gibi sende hoşgeldin canım.Tabi sen izlediklerim bölümüne beni almadığından göremez sin tabiiiii.:))))
    Çiçeğin çok güzel canım.Bu işin kurallarını bilmediğimden kusurlarını da anlamam.Gayet kusursuz ve muhteşem duruyor inan,ellerine sağlık canım,sıksık görüşmek dileği ile:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sık sık görüşeceğiz tabiki canısı, iğneleri batır da ben de seni arayıvereyim hemen :)

      Sil
  3. Hoş geldin sevgili Mola. Güller için teşekkürler:) Harika görünüyorlar. Ellerine sağlık...En sevdiğim çiçektir, gül. Aldım, kabul ettim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Gülay ablacım, beğenmene sevindim. Madem ki en sevdiğin çiçek ben sana özel de yaparım :)) Öpüyorum çok.

      Sil
  4. Sonunda :) Neyse ki elinde güzel güllerle gelmişsin :) Ben çok beğendim, hiç ama hiçbir hata da yok ki zaten görelim :)
    Ellerine sağlık güzel arkadaşım, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya, isabet çiçekle gelmişim yoksa halim haraptı gibi anladım ya neyse :) Hadi görüşelim o zaman...

      Sil
  5. Güllerimiz çok güzelmiş :))

    Renk seçiminize de benden 10 numara!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim, bir de şu mor renk laciye dönmese ne güzel duracaktı :)

      Sil
  6. Kocaman bir hoşgeldin o zaman sana :)
    Gelişin muhteşem oldu yalnız, bayıldım çiçeklerine :) Bir bilen ne demiş ''kusur arayan göz, en güzel de bile bulur'' Hiç bir kusuru hatası yok, elinden çıkan her iş gibi bu da nefis olmuş :) Tepsiye mi çalıştın bu çiçekleri merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııııım, ne güzel yazmışsın, çok mutlu oldum. Çiçekleri resim kağıdına çalıştım, ahşaptaki düşüncelerim farklı :)

      Sil
  7. canim benim hos geldin sefalar getirdin muhtesem dönüs yapmisin vallahi bravo diyorum sana baska bir sözde bulamiyorum süper yapmisin dur bakalim senden daha ne hamaratlar cikacak bekliyorum sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gügücüm, özlemişim yaaa :) Dur bakalım yeni tur yeni şans, sezon içinde neler çıkacak beraber göreceğiz. Biliyorsun bende pek plan olmaz, genelde yüreğimin götürdüğü yerdeyim. Sizi de oraya beklerim :))))

      Sil
  8. Canım harika olmuşlar, one stroke zor bir iş, ama bence sen olayı çözmüşsün, yüreğine sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim, biraz daha geliştirmem lazım ama sanırım çok uzun sürmeyecek:)) ben de kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...