30 Haziran 2014 Pazartesi

Yenilemek bizim işimiz :))

Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar dilerim. Bu mübarek ayın bereketi üzerimizde olsun. Biraz daha sakin geçecek bir ay ve kendime bir şeyler yapabilme  fırsatı benim için.
Geçenlerde fırsatını bulup pazara bir gideyim dedim. Kısmete bakar mısınız, iyi ki de gitmişim. Bir süre önce internette hoşuma giden sepetli dolabı defolu olduğu için yarısının yarısı fiyata alma fırsatım oldu:)) Defosu üst tablasının değişmiş, altının da boyasının kötü olması.Yenilemek bizim işimiz diyerek yatırdım masanın üzerine.


Ahşap kısmını bir güzel polisan X1 ile, sepetlerini de sprey boya ile boyadım. İçindeki örtüleri de attım, ben bir ara onların içine uygun bir şeyler dikerim:))


Sonuç budur.


Bu da arka balkonumda güneşten rengini kaybetmiş bir mumluktu. Beyaza boyandı, içine mum yerine tatilde topladığım taş, kestane, palamut girdi.


Biraz da böyle dursun bakalım.


Yine faydalı şeyler yaptım, böyle olunca çok ama çoook mutlu oluyorum. Arayı fazla uzatmayacağım, diğer işim de bitmek üzere. Sevgiyle kalın...







28 yorum:

  1. harika olmuş cnm eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. bayildim bayildim ellerinne saglik gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili pembe kreasyon :))

      Sil
  3. çok güzel olmuş her ikisine de bayıldım ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  4. çok beğendim ya bu polisan x1 boyasını çoğu yerde duyuyorum .ahşap üzerinde akrilik boya gibi duruyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, X1 su bazlı yağlıboya, daha ziyade lake görüntüsü veriyor. vernik de istemediği için kullanımı çok kolay:))

      Sil
  5. süper olmuş molacım, tertemiz, misler gibi, ellerine sağlık şekerim, güle güle kullanın. İnsanın nasıl hoşuna gidiyor di mi çok istediği bir şeyi bu kadar ucuza alabilmek :)
    Mumluğun da çok güzel ama ben içine koyduklarına ayrı bayıldım :)
    Yeni işlerini de bekliyoruz tez vakitte, kolay gelsin, hayırlı Ramazanlar canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten çoook iyi oldu Esencim:)) Almak istediğim bir şeyin önüme çıkıvermesi inanılmaz keyifli. O zaman tez vakitte görüşmek üzere.

      Sil
  6. Harikasın :) bayılıyorum yaptığın işlere...Bir de öyle kolaymış gibi anlatıyorsun ki evdeki mobilyalara kötü kötü bakmaya başladım,az kaldı elime fırça-boya alıp girişeceğim sonunda :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Cansanat, bu güzel sözler beni daha fazlasını yapmak için yüreklendiriyor, çok teşekkürler. Sıkıldıysanız bir cesaret kapın bir fırça başlayın eskileri boyamaya:)) Hatta sonucu benimle de paylaşırsanız çoook sevinirim. Sevgilerimle...

      Sil
  7. canim benim sen yaparsinda güzel olmazmi cok begendim güle güle kullan canim :)) canim sana birsey sormak istiyorum su kokulu taslar halci tozundan mi oluyor internette arastirdim almanyada ancak halci tozu cikti karsima acaba dogrumu bilemedim beni aydinlatirsan sevinirim sevgilerimle♥♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gügücüm, teşekkürler canım:)) Taşlar için kiloluk ambalajlarda kokulu taş tozu adı altında alıyorum tozları. Başka bir isim var mı bilmiyorum, ben de bir bakarım, farklı bir bilgiye ulaşırsam yazarım. Hayırlı Ramazanlar olsun.

      Sil
  8. Gerçekten de öyle bir anlatıyorsunuz ki? Sihirli bir değnekle yapıyorsunuz sanki bu işi. Çok güzel olmuşlar.
    Ellerinize sağlık,
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutkunun Dünyası, ne güzel sözler böyle:)) Ama inanın değnek falan yok, bir fırça ve boya bu iş için gereken. Beğenmenize sevindim. Sevgiler...

      Sil
  9. Sevgili Mola, inan ki mutluluğunu ve heyecanını hissettim. Ellerine sağlık, çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Ayrıca artık kendini özletme:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ablacım, çok teşekkürler, inan ki ben de sıklıkla buralarda olmak istiyorum:) Mutluluğumu anlaman ve paylaşman benim için çok değerli. Yüreğimizden sevginin, sofralarımızdan bereketin eksik olmayacağı, huzur içinde geçecek bir Ramazan dilerim.

      Sil
  10. İşte böyle marifetli insanlar gönlündekine ucuza sahip olur. Ne renkti bilmiyorum ama beyaz çok yakışmış, ellerine sağlık. Mumluk da pek şık, anı biriktirmenin guzel bir yolu.. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, Gönlümdeki ve ucuz, ikisi bir arada gerçekten çok keyifli :))

      Sil
  11. bizde okuyunca mutlu oluyoruz.yarı fiyatına alman süper ama elinde yeniden forma girmesi daha bir güzel.güle güle kullan.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne güzel, çok sevindim:)) Ben de sevgilerimi yolluyorum...

      Sil
  12. Merhaba,cok guzel olmus ellerinize saglik,hangi siteden aldiniz acaba ,ogrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, sorduğunuz sebzelikse şayet yukarıda yazdığım gibi internetten değil pazardan aldım, internette satılanın dörtte biri fiyatına :)))

      Sil
  13. Sizin yorumunuzu okumadan tekrar bi goz attigimda farkettim ayrintiyi kacirdigimi:)))cevap icin tesekkurler..

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...