15 Haziran 2014 Pazar

Cici Bici Tepsi

Merhabaaaaa :))

Uzunca bir aradan sonra bulduğum ilk fırsatta buradayım. Yılsonu gösterileri, karne telaşı, düğünler dernekler, havanın düzelmesiyle birlikte özlenen dostlarla buluşmalar derken bir türlü vakit bulamadım yazmaya. Bir de kardeşim bende ki uzun zamandır biraraya gelemiyoruz, birbirimizi bulmuşken acısını çıkartıyoruz. Bu arada boş durmayıp birşeyler  de yapıyorum ama bir türlü paylaşamadım. Neyse hemen birini yayınlayım sonraki günlerde de diğerlerini inşallah.


"Artık ailemizin tepsicisi oldun" diyen canım arkadaşım Dilek' in, kendisi, annesi, kayınvalidesi ve eltisinden sonra şimdi de gelinleri için yaptığım tepsi. Sağolsun yine herşeyini bana bıraktığı bir tepsi oldu ama çok şükür bunu da beğendiler. Böyle olunca hem ben keyifle, sınırlanmadan çalışıyorum hem de beğenilince çooook ama çok mutlu oluyorum.


Tepsi dün yerine ulaştı ama ben güzelce bir foto almamışım. İyi ki arada çektiğim iki resim geçti elime de yayınlayabildim . 
Artık Gül de güzel günlerde güle güle kullansın cicisini, kullanırken de beni hatırlasın :)) 

Herkese enerji dolu güzeeeeel bir hafta diliyorum. En kısa sürede görüşmek üzere...

12 yorum:

  1. çok güzel gerçekten şuan tek tek diğer yayınlarınızı inceliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, umarım keyifli bir gezinti olur :)

      Sil
  2. Şükür kavuşturana sevgili mola, yine harika bir çalışma yapmışsın. Sahibi güle güle kullansın, senin de ellerin dert görmesin. Kucak dolusu sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şükür ablacım, ne kadar uzak kaldığımı yazarken daha iyi anladım ama yaz dönemi çok hareketli oluyor bende. mümkün olduğunca araları kısa tutmaya çalışacağım:)) kocaman öpüyorum...

      Sil
  3. Özlettin kendini, yine süper şık bir tepsi olmuş. Güle güle kullanılsın, ellerine sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler arkadaşım, inan ben de çok özledim :)) umarım senin tatilin de keyifli geçiyordur. arada kaçırdığım çalışman var mı diye özel olarak bakacağım birazdan. ben de sevgilerimi yolluyorum size....

      Sil
  4. Harika olmuş,ellerine sağlık canım. Face de yazdığım yorum ; bu yazıyı okumadan önce idi.Ben de blogcanlarla buluştun sandım:)) orada öyle anlaşılıyor.
    Tepsideki renk acı kahve sanırım,çook güzeell

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım, beğenmene sevindim:)) renk siyah, beyaz ve bordo karışımı, koyu antrasit gibi birşey oldu. desendeki rengi yakaladım.

      Sil
  5. Çok zevkl bir tepsi olmuş.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler feyza hanım, beğenmenize sevindim:))

      Sil
  6. Bak buna cidden bayıldım yine:) Kenarlar dek. kağıdı mı, stencil mi? O desenle büyük bir masa hayal ettim de pek hoşuma gitti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canısı şu cadence dantel stencıl serisinden birini kullandım. Büyük masa mı dedin, sen var ya onu da yaparsın. "Çocuk da yaparım boya da" durumu yani:)))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...