19 Haziran 2013 Çarşamba

Annesini geçecek galiba...


Uzun bir aradan sonra çiçekli bir başlangıç olsun. Henüz 9 yaşındaki güzel kızımın babası için yaptığı peçete dekupajı... Babamız fesleğene bayılır. Evimizden eksik olmadığı gibi iş yerine de bir tane almıştık. Onu içine koyması için hazırladı kuzucuğum... Tüm işçilik ona ait. Yayınlamak için sözüm vardı. Sanırım çok mutlu olacak. Ben oldum bile:))

10 yorum:

  1. Maşallah ona...Yaşını söylemeseydiniz bir çocuk tarafından yapıldığını kesinlikle anlamazdım.Ellerine sağlık kızınızın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkürler...Yorumunuzu okuyunca inanılmaz sevinecek.

      Sil
  2. sizin tanıdığım son üç nesil müthiş... maaşallah

    YanıtlaSil
  3. Canıııımmmmm bebişimmmm çok güzel yapmış ; Diloşum da selam söylüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızlar kuzucuğum sizlere teşekkür ediyor...Bizden de sizin kızlara kocaman öpücükler:))

      Sil
  4. Ne güzel düşünmüş .Maşallah :)Blogunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Hemen geliyorum,mekan ve lezzet dedin mi ordayım:)

      Sil
  5. Önce ebru çalışmasını gördüm, şimdi de bu, tebrik ediyorum, çok güzel işler çıkarıyor, benim kızımda çok meraklı bu işlere, ne yapsam hep yanımda izliyor ve yapıyor, boynuz kulağı geçecek galiba ne dersiniz? Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya'cım ben çok seviniyorum bunları duyunca. Çocuklarımızın gelişiminde elişleri çok önemli. Boş vakitlerini geçirecekleri hobileri olması şart. Yoksa TV ve bilgisayar başında nereye kadar? Ürettikçe mutlu da oluyorlar üstelik, emeklerinin sonucunu görmek bir sonraki çalışma için onları teşvik ediyor. Valla boynuzlar geçsin kulakları:))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...