20 Mart 2015 Cuma

Pano

Hasret gideriyorum bakın, üstüste iki post:)) Dün tatlı tarifiyle açtım (kaçıranlar tık tık) ama bugün özüme dönüş olsun, ahşap bir pano tasarımımı paylaşayım sizlerle.


Biraz pas dokusu, biraz stencıl, biraz rölyef


Bana keyif verdi, umarım size de yansımıştır. Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...


18 yorum:

  1. Ya sen ne yetenekli kadınsın böyle, o terzi mankenini stencil kullanarak mı yaptın :) Üstündeki o ince desenlere bayıldım :) Şahane olmuş, senin stencil, peçete ve kağıt koleksiyonlarının arasına dalıp, hepsini tek tek incelemek istiyorum. Öpüyorum en kocamanından :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay nasıl sevinirim, istediğin kadar karıştır arkadaşım, ben de kahve yaparım hem sohbet eder hem hobileşiriz:)) mankende stencıl kullanarak rölyef pasta ile boyutlandırdım canım. sonra da boyadım. öpücüğün için teşekkürler, buradan da ben sana uçurdum:))

      Sil
  2. çok zarif bir çalışma olmuş bu mola! stencıl bende ilk kez denedim dün çok zevkliymiş bayıldım! stencılla ilgili eylemlerim devam edecek:))
    bol keyifle geçsin hafta sonun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyooo, stencıl etkisine girdiysen eylemlerin uzun sürecek demektir:)) teşekkürler canım, sana da keyifli günler dilerim.

      Sil
  3. Ince zevkini konusturmussun yine. Stencillari ne kadar da guzel yakistiriyosun objelere, emegine saglik, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Esracım, seviyorum stencılla çalışmayı, karıştırıp karıştırıp bir şeyler çıkarmayı:)) bu sefer de pano oluverdi. öpüyorum kocaman.

      Sil
  4. çok hoş ya... eskiyi,kirliyi,yıpranmışı severim biliyorsun.
    paslı görüntü harika. bir ara ben de nette yalancı pas görüntüsü nasıl verilir,nasıl yapılır diye oldukça araştırmıştım, özellikle saksılarda kullanmak için.
    bir kaç teknik var ve hepsi de gerçek pas gibi görünüyor.
    mesela boya yerine tarçın kullanılan pas görüntülerini görünce şok olmuştum. elli sene düşünsem aklıma gelmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilmezmiyim basi, ben de tam bu yüzden bu kadar beğeniyorum ya yaptıklarını:)) yaratıcılıkta sınır yok valla, tarçını, kahveyi, vazelini, danteli ne bulsa karıştırır bu çılgın boyacılar:)))) bu işten alınan keyfi daim ettiren de bu sonsuzluk değil mi zaten.

      Sil
  5. Pano harika olmuş, bayıldım ya...Cafe temalı her şeye bayılırım zaten. Takipçinizdim, şimdi sitenize de katıldım. Sizi de Kahve Yanı'na bekliyorum :) Gelirseniz ok mutlu olurum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz sefalar getirdiniz, panonun teması her ne kadar kahve olmasa da her kahve molanızda beklerim bloğuma. en kısa zamanda ziyaretinize de gelirim:))) sevgiler

      Sil
    2. Kahve değil Cafe temalı demiştim. Bu tarz, güzel panolar asılı sıcacık cafelere bayılırım da ben :) Gelirseniz mutlu olurum tabi, sevgiler... :)

      Sil
    3. eh işte teknolojinin bize ettiği, yüzyüze iletişimden uzak olunca çıkıyor yanlış anlaşmalar:)) gönüller bir olsun, benden de size kucak dolusu sevgiler.

      Sil
  6. çok güzel ellerine sağlık, tatlı tariflerininde hastayız yani:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelcim, çok teşekkürler, herşey iyi hoş da bir de senin gibi fotoğraflasam. eee herkesin bir hüneri var işte, ben de onu yapamıyorum:( en iyisi tatlımı yerken, tatlı tatlı senin çekimlerine bakmak :))

      Sil
  7. Nasıl merak ettim bak şimdi, çok güzel olmuş ama nasıl elde ettin o pas dokuyu? :) Sevgiler en içten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sevgili Ersin :)) Bu doku istenilen pas rengine uygun olan farklı renklerin kullanımı ile oluştu. Farklı teknikler var ama ben renkleri kaynaştırarak yaptım.

      Sil
  8. pas dokusu çok yakışmış.ve üzerindeki desenlerde.çok şık!ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım, öptüm kocaman:))

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...