19 Kasım 2014 Çarşamba

Koy Kasayı Toplasın

Göz açıp kapayana kadar haftanın ortası geldi bile. Sabah yazarım, akşam yazarım derken, bu saati buldum. Bu ara stencıllara fena dadandım farkındaysanız. Oyun gibi geliyor onlarla çalışmak. Pudra pembe banyo takımına uygun bir kasa istenince yine stencıllı bir obje çıktı ortaya. Biraz da eskitme ile tam da istenilen renk ve tarzı tutturduk. Sahibi yerine koymuş bile, bakalım siz beğenecek misiniz:)


26 yorum:

  1. Tonlara hayran kaldım canım, bu tarz kesin senin tarzın. Stencil, objen, yazılar, perfecto :)))) ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler arkadaşım, obje müsaitse bu tarzı seviyorum gerçekten :)) öptüm kocaman.

      Sil
  2. Cok hos olmus begenmemek mümkünmü:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok hoş olan sizin yorumunuz, teşekkürler Nrc Kaçar :))

      Sil
  3. Molacım, sen yaparsın da ben beğenmez miyim, hatta bayıldım :) Renkler ve seçtiğin desenler harika, senin zarif zevkinden çıktığı çok belli, sevgiler canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim, enerjinin güzelliğini özlemişim. sen çok boşlama buraları emi, güzel sözlerin bana güç veriyor. ben de kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum sana:))

      Sil
  4. şahsına münhasır enfes olmuş!
    sade zarif şeyleri seviyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili sebuş, çok teşekkür ederim. bazen kocaman bir objede ufak dokunuşlar yerini buluyor, bazen de minicik bir şeyde farklı bir sürü teknik. ama kesinlikle katılıyorum ki sadelik ve zerafet sevilesi özellikler:))

      Sil
  5. Boyalar burnumda tütüyor ama bu aralar scrapbook albumlere merak saldım,işim gücüm kağıt oldu:) Kasanın rengine, desenine ve geri kalan herşeyine bayıldım Molacım, ellerine sağlık:)

    Geçen gece rüyamda gördüm seni.İki küçük oğlun varmış, biz de kalabalık bir grup sana 2 günlüğüne misafir oluyoruz ama ev o kadar kirleniyor ki sen elektrikli süpürgeyle ortalığı temizlemeye başlıyorsun. Eşin de polis ya da sivil savunma gibi bir yerde görevliymiş, evin tam da cadde kenarında, işten eve dönerken eşinin arabasını görebiliyorsun. Sonra bizle gelen birinin ninesi sizin üst kattaymış, vefat etmiş, onun cenazesi çıkarılıyor, dışarısı birden kar, yağmur, çamur oluyor. Aman epey karıştırdım işte:) Anlatayım da rahatlayım dedim, öperim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi bakalım güzellik, bakalım neler çıkacak marifetli ellerinden. seni takdir ediyorum canım, hem bebek hem bu dağınık işleri birarada götürüyorsun ya, alkışlıyorum valla:)) Rüyana gelince çok gerçekçi, tam da bu karışık hallerdeyim, malum mu olmuş ne... yalnız farklı olarak benim bir tanecik kızım var, eşim de mühendis:)) Ayrıca paylaşmana çok sevindim, seviyormuşsun ki aklına düşmüşüm. hisler karşılıklı be canısı, karşılaşmamış olsak da ben de seni seviyorum:))

      Sil
  6. Sevgili Mola, daha bu gün aklımdan geçtin, hiç sesi solığu çıkmıyor dedim. Nasipte buluşmak varmış:) Kutunun kendisine mi bayılayım, rengine mi bayılayım şaşırdım. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın ablacım, ciddi bir çalışma tempom vardı son 10 gündür. bırak yazmayı yemek bile yemeden akşam oluveriyordu. neyse bu akşam bitti de nefes aldım. buluştuğumuza ben de çok seviniyorum, bu kısacık dostane paylaşımlar hoşluk katıyor içime. çok teşekkürler, her şeyden önce burda olduğun için:))

      Sil
  7. Rengi harika, çok kibar olmuş bu kasa ;) Ellerine sağlık şekerim, nasıl yazabiliyorsun o güzel yazıları?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım, beğenmene çok sevindim. yazılar kolay, bizim stencıl dediğimiz şablonlarla tık tık oluveriyor. işler eskisi gibi değil, çok kolaylaştı artık çooook:))

      Sil
  8. çok güzel olmuşlar. ellerine sağlık. böyle güzellikleri görünce benimde yapasım geldi. en kısa zamanda bende öğrenmek istiyorum bundan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ne güzel, benim de yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman buradayım:)) sevgiler...

      Sil
  9. ayyy ne kadar güzel olmuş. Benim de hep aklımda bu kasalardan temin edip yapmak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, çalışması çok keyifli, en kısa zamanda kısmet olur inşallah:))

      Sil
  10. Rengiyle,yazılarıyla çok güzel bir bütünlük sağlamışsın sevgili mola,yandaki stencila bayıldım onunla çok farklı çalışmalar çıkaracağınızdan eminim.Ellerine sağlık.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap Hanımcım, stencıllara düşkünlüğümüz ortak:)) evire çevire oynuyorum ben de. hatta bir çerçeve hazırlamıştım şimdi aklıma geldi, bir sonraki posta bulabilirsem resmini yayınlayım, eminim o da hoşunuza gidecektir. güzel yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
  11. Bu aralar herkes kasa çalışıyor orta yerimden çatlıyıcam renk süper olmuş stencil uygulamanda süper ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgili Elif iyisi mi çatlamadan bir tane de sen yap:)) çok teşekkürler.

      Sil
  12. Çoookk güzel olmuş:bayıldım:)

    YanıtlaSil
  13. beğenilmez mi harika olmuş rengi kullandığın stencıl da çok yakışmış maharetli arkadaşım.ellrine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...