24 Ekim 2014 Cuma

Neye Niyet Neye Kısmet

Canlarım, aslında bugün hiç yazmayı düşünmemiştim ama az önce ufacık bir işim beni bir mutlu etti ki sormayın. Cümleye bak şimdi, hem anlatmak istiyorum hem de sormayın diyorum. Toparlayım bari, sormayın çünkü zaten anlatacağım :) Böyle tam yayılmış çalışıyorum ki, kapağı ikiye ayrıldığı ve çok da küçük bulup "ben de herşeyi biriktiriyorum, bunu da at gitsin" dediğim kavanoz gözüme çarptı. "O da ne, ben niye atıyorum ki bunu" diyerek, sanki az öncekileri düşünen ben değilmişim gibi, keskin bir U dönüş ile kaptım kavanozu. Kapağın ayrılan yerini silikonla yapıştırdım, cam boyasıyla pıt pıt boyadım. Renkler önümde, fırçalar da önümde hazır ve nazırken, minik bir gül, bir kaç dal, yaprak, bir de vernik, döndü mü benim kavanoz çöpten.


Sözün kısası arkadaşlar, ben yine atamadım :)) Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize.

14 yorum:

  1. Canım iyi ki atmamışsın, harika olmuş. One stroke konusunda çok başarılısın bence, gül de yerine tam oturmuş. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler arkadaşım, oturdu hakikaten :)

      Sil
  2. ÇOKKKKK GÜZEL OLMUŞ...

    YanıtlaSil
  3. Senin kavanozun "Görecek günleri varmış" şekerim :) Ellerine sağlık, çok da zarif olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle arkadaşım, gitti geldi resmen :))) Öptüm kocaman

      Sil
  4. Hiçbir şeyin atılmadığı bir dönemde büyüdüm. Annem kazakları söker söker başka örneklerle tekrar örerdi. Babaannem yağ tenekelerini kireçle boyar içine çiçekler dikerdi. Daha neler neler...Sevgili mola insanlar böyle olsaydı acaba daha tatminkar ve mutlu olurlar mıydı acaba...Baksana sen ne kadar mutlu olmuşsun<3 Ellerine sağlık ama sakın gülü ben yaptım deme o zaman söyleyecek söz bulamam :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı dönemleri hep gördük, belki de ondandır bu sahiplenme. yada çalışma hayatında kazanmanın zorluğunu gördük, harcamak kolay olmuyor bu yüzden belki de. sebep her neyse tüketmek yerine üretmek çok daha mutluluk verici. ayrıca güzel haber, gülü ben yaptım :))

      Sil
  5. ne güzel olmuş çok da iyi olmuş

    YanıtlaSil
  6. harika olmuş iyi ki u dönüşü yapmışsın one stroke da da becerini görmüş olduk.güle güle kullan sevimli kavanozunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim, sevimli olmuş di mi :)))

      Sil
  7. :) iyiki atmamışsın.çok cici olmuş zira..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cici en doğru kelime olmuş:)) teşekkürler canım

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...