3 Ekim 2014 Cuma

Çanta Kutu

Tüm güzellikleriyle, daha nice bayramları sağlık, huzur ve bereket içinde karşılamak dileğiyle kurban bayramınızı kutlarım.


Makyaj malzemelerinizi yada aksesuarlarınızı koyabileceğiniz şık bir kutu olduğunu düşünüyorum. Ben de üzerine peçete dekupajı ve stencıl uygulayarak son halini verdim.


Üzerindeki ince siyah çizgiyi farkettim ama kullandığım çerçeve bunu yaptı. Ben de çeçeveyi inatla kullandım, çizgi de kalırsa kalsın dedim:) Başka çerçeve kullansam bu sıkıntıyı yapmıyordu ama beğendim ya, takıldım bir kere bu olacak diye.


Ve açık hali, içine neler koyulmaz ki...



18 yorum:

  1. Uzaktan gercek bi canta sanmistim :) Cok hos :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanına bir zincir adapte edilerek çanta olarak da kullanılabilir :) teşekkürler pembe kreasyon.

      Sil
  2. Ne kadar kibar renk seçimi olmuş sevgili Mola,ellerine sağlık, güzel günler de kullanılsın ayrıca sana da mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler arkadaşım, turuncu, terracota ve taffy karışımı bir renk, gülleri yakalasın istedim. beğenmene sevindim. sevgiler.

      Sil
  3. Çok güzel ve romantik bir kutu olmuş, ütelik çok da estetik. İçtenlikle ellerinize sağlık ( körler-sağırlar gibi oldu bu ziyaretim :D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha ha haa, arayı fazla uzatmadık diyelim :) çok teşekkürler, beğenmenize sevindim.

      Sil
  4. İlk bakışta gerçek bir çanta gibi görünüyor. Çok zevkli bir çalışma olmuş, ellerine sağlık:) Senin ve ailenin bayramını kutluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ablam, çok teşekkürler güzel dileklerin için. Çanta olarak adaptasyonu da mümkün aslında :) Sırada bir tane daha var, bakalım onu da beğenecek misin?

      Sil
  5. Çok kibar bir çanta olmuş, gerçekten de içine ne konulmaz ki, ellerine sağlık canım. Bayramını da kutluyorum şimdiden, öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, çok teşekkürler, ben de kocaman öpücüklerimi gönderiyorum:))

      Sil
  6. Çok zarif. Ellerine sağlık.
    İyi bayramlar.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tutkun'un Dünyası, güzel yorumunuz için teşekkürler:)

      Sil
  7. çok güzel olmuş bu çanta bayıldım ellerine sağlık bayramını kutlarım şimdiden sağlıkla nice bayramlar yaşaman dileğimle sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, herkes için mutluluklarla dolu bayramlar olsun, teşekkürler arkadaşım:)

      Sil
  8. bende olsa kullanmaya kıyarmıydım ki! çok zarif ve güzel.yine ve yine çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aman be arkadaşım, bizden kıymetli mi, kullanalım gitsin :)))

      Sil
  9. Molacığım bu kutudan ben de sipariş ettim aldım ama kapaktaki bombeli kısım boyanınca çatlayabilir diyorlar, sen ne dersin yaşarmıyım öyle bir sorun??? Moralim bozuldu başlayamadım sana sorayım dedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşım ben akrilikle boyadım, teslim edene kadar bir sıkıntı olmadı, sahiplerinden de böyle bir şikayet gelmedi. Aklında soru işareti kalacaksa, nasıl bir çalışma planladın bilmem ama, yağlıboyayı inceltip silme de yapabilirsin. Fırça ile eskitme veya zımpara eskitme de olabilir. Fazla boya kullanmadan ağacın hamını da kullanarak bir şeyler tasarlayabilirsin :) Umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...