6 Şubat 2014 Perşembe

Ve Tatil Bitti...

Kısa bir ayrılığın ardından kocamaaaaan bir merhaba hepinize:) İzmir dönüşü nereden başlasam, neler anlatsam... Öncelikle şunu söylemeliyim, bu sefer çok içime sindi ve gerçekten keyfini çıkardım.  Sizleri de ortak etmek için çektiğim bazı fotoları paylaşmak istiyorum...
Karneler alındı şimdi tatil zamanı, çocuk varsa eğlenceli mekan seçimi önem arzediyor. Önceden de tanıdığımız Bornova Buz Sporları pistini ziyaret ettik. Kesinlikle harika bir pist, tavsiye ederim.


Güneşi bulunca hep açık havada geçirdik günlerimizi. Burası da Bornova Forum...



Sırada Alsancak... Sevinç Pastanesi önünde sıcak sımsıcak bir yüz beni bekliyordu. Kadriye Tırtıl :)


Beraber Kordon'a açıldık veeee


kahvelerimizi içip bol bol sohbet ettik. 


Bizim işlerle uğraşıp Kadriye Hoca'yı duymayan yoktur sanırım. Büyük beğeni ile izlediğim çalışmaların sahibiyle birlikte olmak bu gezinin en değerli anıydı... 


Güzelyalı'ya doğru bir bakış attıktan sonra meşhuuur saat kulemiz...


Hemen arkamızı dönüp Kemeraltı ziyaretine başlıyoruz. Asla uğramadan dönmem. Arayıp da bulamayacağınız bir şey olduğuna inanmıyorum burada. 


 

Bizim istikametimiz Kızlarağası Hanı. Tarihi dönercimizde karnımızı doyurduktan sonra fincan kahvesi içmemiz lazım:)) İşte olmazsa olmazlardan biri....


Cevahir bedesteninden geçerken eski eşyalar dikkatimi çekiyor. Ne çabuk unuttuk bazılarını...


Veeee işte sıra sıra fincanda Türk kahvesi yapan dükkanların bulunduğu sokaklar...


Gündüz vakti bu ne mi, çengisiz olur mu:))


Şükrü Bey'de güzel bir köşeye kurulduk,


kahvelerimizi içtik ve


güneşi Karşıyaka'ya geçen vapurda batıralım diyerek, elimizdeki gevrekle bir yandan martıları besleyerek 


 bir yandan gruba bakarak Karşıyaka'ya vardık.


Küçükken koşup koşup eteğinde kaydığım anıt,


ve sevdamız KARŞIYAKA...


Yine bir sabah Karşıyaka'da balıkçı barınağı. Salaş yerleri oldum olası severim:) Bir çay keyfi yapıp denizin mavisinde martı seslerini dinlemek inanılmaz huzur verici.


Bize eşlik eden martılar ve pelikan dostumuz da burada....


Ardından kızım için güzel bir yer daha...


O ata binerken ben de kardeşimle birşeyler atıştırdım. Güneş bizi hiç yalnız bırakmadı.


Kahve vakti, nerde içsek? Hemen yakındaki Gondol hem bize hem de kızıma uygun.


Sebebi bu, hem açık havada oturabildik hem de dayısıyla eğlendi...


Aradan seçebildiğim kareler bunlar. Anlatacak çok şey var, mesela gevrek, kumru, boyoz yedim :)) ama bu günlük bu kadar. Umarım sizin için de bir güzellik olmuştur:))


17 yorum:

  1. Teşekkür ederiz bu güzel İzmir turu için :)
    Ne güzel geçmiş sahiden de İzmir geziniz :) Tatil güzel de dönüş fena di mi Molacım, olsun, sağlık olsun, yine gideriz :)
    Hoşgeldin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esencim, hakikaten dönüş bir fena oluyor ama çok şükür bir ayağımız orada. dediğin gibi sağlık olsun yine gideriz, hatta belli mi olur, belki coşar hep beraber gideriz:))

      Sil
  2. İzmir'i nekadar özlediğinizi benim paylaşımlarımdan bildiğim için, keyiflenmenize çok sevindim ve mutlu oldum. Bir de tanışabilseydik keşke! Ama tatil tarihlerimiz hiç uymadı! Halbuki benim yaşadığım yerlerdeymişsiniz! Mavişehir tarafları! Tekrar bekleriz, bu kez beraber sohbet etmek üzere::.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok isterdim canım, inşallah bir sonraki ziyaretimde. Bu arada buralara gelirsen bizim de haberimiz olsun:))

      Sil
  3. Hoşgeldiiiiinnn :))) ne güzel vakit geçirmişsin içine de sinmiş daha ne olsun. Çok sevindim senin adına. Görseller harika ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbulduuuum :)) ilk fırsatta görüşelim....

      Sil
  4. keşke biz de tanışsaydık inşallah bidaha ki sefere...keyiifli anlar geçirmişsiniz belli Allah keyfinizi daim etsin cnm

    YanıtlaSil
  5. vallahi aklımdaydın ama sesin çıkmayınca yoğun olduğunu düşündüm. hatta direk hastaneye gelip süpriz mi yapsam dedim bu seferde iş ortamınızı bilmediğim için sıkıntı olabilir endişesi yaşadım. ama bir dahaki sefere ayarlayalım, çok sevinirim ben de:))

    YanıtlaSil
  6. tatil anılarının kısacıkta olsa bir bölümünde banada zaman ayırman mutlu etti beni..tekrar teşekkür ederim..sevgi ve selamlar <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaaa, ne güzel sürpriz, bloğuma hoş geldin güzellikler getirdin ablacım:) asıl ne mutlu bana ki seni tanıdım. zaman ayırdığın ve günümü hoş sohbetinle güzelleştirdiğin için ben teşekkür ederim. seni çoook ama çok sevdim... en kısa sürede tekrarlayalım. kucak dolusu sevgilerimle...

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Acaip güzel gezmişsin, ben tatil diye buna derim, ayrıca kıskandığımı da belirtmek ister, arzederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaaa, kıyamam sana, bir sonrakine seni de götürürüm istersen. Ya da İstanbul tayfasıyla buluşacağız bir ara, ona gel. Ya da bana gel, bu tatil şeklini beğendiysen benimle sıkılmazsın demektir....:))

      Sil
  9. bir dahaki sefere napalım biliyomusun..önceden yer ve saat belirleyip duyuru yapalım..tanışmak,sohbet etmek isteyen arkadaş ve dostlarla orada buluşalım..ne dersin keyifli olur sanırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın, harika olur, ben kesinlikle varım:) hem tanışmayanlar tanışır, tanışanlar da hasret giderir. ortak uğraşlara sahip kişilerin konuşacak çok şeyi çıkar ve dediğin gibi inanılmaz keyifli olur. orada yada burada farketmez ilk buluşmamızda ayarlayalım :))

      Sil
  10. Ne güzel bir tatil olmuş canım. Bizler de gitmiş kadar olduk . Yenilenmiş dinlenmiş dönmene çok sevindim:)

    YanıtlaSil
  11. Nasıl da özlemişim İzmir'i çok iyi geldi fotoğraflar :) Buz pateni yapmayı da çok severdim yıllar var pateni ayağıma geçirmeyeli :(

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...